14.3 C
İstanbul
Salı, Nisan 23, 2024

Beyoğlu’nda Kadına Şiddet Kameraya Yakalandı

İstanbul Beyoğlu‘nda gece saatlerinde vahim bir kadına şiddet olayı meydana geldi. Beyoğlu’nda yolda yürüyen iki kadından birinin kafasına arkasından yaklaşan bir kişi, önce şişeyle vurdu. Ardından da tekme ve yumrukla saldırdı.

Saldırı anları çevrede bulunan işyerlerinin güvenlik kameralarına yansırken, yere düşen kadının saldırgandan şikayetçi olmadığı öğrenildi. Kadına yapılan bu saldırı ise şişenin isabet ettiği bir iş yerinde hasar oluşmasıyla ortaya çıktı.

Olay, önceki hafta saat 05.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre sabaha karşı iki kadın birlikte yolda yürümeye başladı.

İHA’nın haberine göre, bir süre sonra kadınların arkasından yaklaşan iki kişiden biri, kadınlardan birinin başına şişeyle vurdu. Saldırganın elinden çıkan şişe cadde üzerindeki bir iş yerinin camına çarparak hasar verdi.

Kadının peşini bırakmayan saldırgan, arkasından yaklaşıp tekme ve yumruklarla saldırdıktan sonra çelme taktı. Ardından kadınlar sokaktan ayrıldı.

Olayın ardından sabah saatlerinde iş yerine gelen Süleyman Kutluk, camda kırık olduğunu fark etti. Bunun üzerine kameraları inceleyen iş yeri sahibi, yaşanan kavga sonucunda iş yerinin camının hasar aldığını gördü.

Görüntüleri alan Kutluk, emniyete giderek saldırgandan şikayetçi oldu. Olayla ilgili konuşan iş yeri sahibi, “Kamerada izlediğim kadarıyla birbirini dövmüşler. 2 bey ve 2 bayan birbirine saldırmış, şişe falan fırlatmışlar. Biz de karakola gittik tutanak verdik. Zaten görüntüler emniyette de var” dedi.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, saldırganı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

https://gazetebeyoglu.com/sosyal-medya-ayaga-kalkti-cihangir-sapigi-yakalansin/

EN SON HABERLER