12.7 C
İstanbul
Cuma, Mart 29, 2024

Beyoğlu’nda ‘Mucize Kurtuluş’ Güvenlik Kamerasında

Beyoğlu’nda freni patladığı iddia edilen sürücü, yokuş aşağı kayarak büyük tehlike yarattı. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Kaza, Beyoğlu’nda 3  Haziran Çarşamba günü  saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Freni patladığı iddia edilen sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, önce yokuş aşağı kaymaya başladı. Otomobil, önce park halindeki araçlara, ardından bahçe duvarına çarptıktan sonra durabildi.

Kaza anında sokakta yürüyen bir kadının ile parka giden çocuklar, ezilmekten son anda kurtuldu.

Freni Patladığı İddia Edildi: Mucize Kurtuluş Güvenlik Kamerasında

Kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde freni patladığı iddia edilen otomobilin yokuş aşağı kayarak park halindeki araca çarptığı görülüyor. Bu sırada sokakta yürüyen bir kadının son anda kendini kaldırıma atıyor.  Kazadan saniyeler önce ise sokağa çıkma izinleri olan çocukların babalarıyla parka gittiği görülüyor.

Parka Giden Çocuklar Saniyelerle Kurtuldu

Çocukların sokağa çıkma izninde kazanın yaşandığını çevre sakinlerinden Veli Gezer, Büyük bir gürültü duyduk. Çarpa çarpa gitti. Bir kadın son anda kurtuldu. Kazadan az evvel çocuklar parka gidiyordu. Şans eseri kimse yaralanmadı çok şükür ifadelerini kullandı.

EN SON HABERLER