11.5 C
İstanbul
Cuma, Nisan 19, 2024

CHP Beyoğlu İlçe Başkanlığı Hemşehri Buluşmaları Düzenliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Beyoğlu İlçe Başkanlığı “Hemşehri Buluşmaları” düzenliyor. İlk buluşma 6 Şubat Pazar günü Sivas Dernekleri ile düzenlendi. Buluşmaya CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Şemside Yener, Beşiktaş Belediyesi adına Beltaş Yönetim Kurulu Başkanı ve İBB Meclis Üyesi İnan Güney, CHP Beyoğlu Belediye Meclis Grubu Başkanı Orhan Alkan, Sivas Konfederasyon Başkanı Metin Yarım ve yönetim kurulu üyeleri, Sivas Dernek Başkanları katıldı.

sivas konfederasyonu
Şark Kahvesi’nde Serena Davet Salonunda düzenlenen buluşmada CHP Beyoğlu İlçe Başkanı Ali Asker Ekici hemşehri dayanışmasının pandemi döneminde ne kadar önemli olduğunun bir kez daha gördüklerini, yardımlaşma ve paylaşma kültürünün hemşehri dernekleri aracılığıyla hala yaşadığına vurgu yaptı. Beyoğlu’nun daha adil ve eşit yönetilmesi için var gücüyle çalıştıklarını, halkı ilgilendiren tüm politik süreçlerde etkin olduklarını belirtti.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapılan buluşmada dernek başkanlarıyla görüş alış verişinde bulunuldu. Sorunlar ve çözüm önerilerinin konuşulduğu buluşma ile Beyoğlu nüfus yoğunluğu içinde ikinci olan Sivas Hemşehri Derneklerinin görüşleri alındığı belirtildi..

Hemşehri Buluşmalarının düzenli olarak devam edeceğini belirten CHP Beyoğlu STK ve Hemşehri Derneklerinden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Seval Ödemiş; Buluşmanın çok verimli geçtiğini Beyoğlu Belediyesini ilk seçimde CHP’nin kazanacağını ve bunun için CHP Beyoğlu İlçe Başkanlığı olarak gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

Seval Ödemiş

EN SON HABERLER