17.8 C
İstanbul
Perşembe, Mart 28, 2024

CHP Beyoğlu İlçe Başkanlığı’ndan Yoğun Mesai

İlk Durak Talimhane BEDAŞ Genel Müdürlüğü oldu

CHP Genel Merkezinin çağrısı ile zamlı elektrik faturalarını protesto etmek amacıyla ülke genelinde basın açıklamaları gerçekleştirildi. CHP Beyoğlu İlçe Başkanı Ali Asker Ekici’nin çağrısı üzerine partililer ve vatandaşların katılımı ile Beyoğlu Talimhane’de bulunan BEDAŞ Genel Müdürülüğü önünde basın açıklaması gerçekleştirildi.

CHP Beyoğlu İlçe Başkanı Ali Asker Ekici yaptığı açıklamada yaşananların bir buhran olduğuna dikkat çekti. Kademeli tarifeyi kademeli zulüm olarak nitelendiren Başkan Ali Asker Ekici, dar gelirlilere destek verileceği söylenen ilk kademeye bile %52 zam yapıldığını belirtti.

Faturaların katlanarak gelmesi üzerine yapılan kw/saat düzenlemesini de eksik bulan CHP İlçe Başkanı, zam zam olarak kaldı bir geri alma yok dedi. Dar gelirli vatandaşlar için destek verilmesinin hayati olduğunu söyleyen Başkan Ekici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun fakir fukara fonu çağrısını yineledi.

bedaş

BEYDER Genel Sekreteri Konuştu

Açıklamanın ardından Beyoğlu Eğlence Yerleri Derneği Genel Sekreteri bir konuşma gerçekleştirdi. Pandemi süresince 16 ay kapalı kalan esnafın süreç içerisinde kredi kullandığı, çok borçlandığına dikkat çekti ve kira kadar elektrik faturası ödüyoruz dedi. Zamların geri alınması çağrısı yaptı.

beyder

Hacıahmet Mahallesi Muhtarı ve Semt Pazarı Ziyareti

CHP Beyoğlu İlçe Başkanı Ali Asker Ekici ve partililer Hacıahmet Mahallesi Muhtarı İlhan KAVCU’yu ziyaret etti. Ziyaretin ardından semt pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

İlhan Kavcu

EN SON HABERLER