13 C
İstanbul
Cumartesi, Nisan 20, 2024

Galata’da 14 Şubat Bir Başka Kutlandı!

Aşk Kuleye Yansıdı

galatakulesiaşk

Beyoğlu Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer gününde Galata Kulesine çiftlerin fotoğrafını yansıttığı özel bir etkinlik düzenledi.

Beyoğlu Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Beyoğlu’nun simgesi Galata Kulesi’nde özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Beyoğlu Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarında ‘Sevgililer Beyoğlu’nda’ başlığıyla başlatılan etkinlik kapsamında gönderilen fotoğraflar, İstanbul’un simgelerinden Galata Kulesi’ne yansıtıldı. Saat 22.00’de başlayan etkinlik için fotoğraflarını paylaşan çiftler gösterinin başladığı saatte Galata Kulesi’ne gelerek, gösteriyi izledi. Ziyaretçiler bol bol fotoğraf çektiği etkinlik, Beyoğlu Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlandı.

14 Şubat’ı kutlayan bir çift yaşadığı mutluluğu “Beyoğlu Belediyesinin sosyal medyasında gördük bunu. Fotoğrafımızı yollayıp Galata Kulesi’nde kendimizi görmek güzel hissettirdi. Beyoğlu Belediyesine teşekkür ederiz. Böyle bir eski yapıtta fotoğrafımızı görmek inanılmaz bir deneyim oldu teşekkürler kendimizi görmekten çok mutlu olduk Galata Kulesi’nde” sözleriyle dile getirdiler.
Gösteriye denk gelen başka bir çift ise, “Çok güzel bir duygu Beyoğlu Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz. Eşimle şu an çok mutluyuz, huzurluyuz. Şu atmosfer için teşekkürler” şeklinde konuştu.

EN SON HABERLER