12.9 C
İstanbul
Cuma, Mart 29, 2024

İBB Meclis Üyesi İnan Güney’den Başkan İmamoğlu’na Teşekkür

İBB Meclis Üyesi ve önceki dönem Beyoğlu İlçe Başkanı İnan Güney, Beyoğlu’nda yıllardır su baskınlarının yaşandığı Dolapdere bölgesinin altyapı çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. İBB Meclis Üyesi Güney;

“İSKi Beyoğlu Dolapdere’de başlattığı altyapı çalışması ile 4000 mt atıksu ve yağmur suyu borusu döşeyecek, 6 Mahalleyi kapsayan ve 100 bin nüfusun yaşadığı bölgede artık su baskınları son bulacak. İstanbul Beyoğlu’nun kronik hale gelmiş bir altyapı sorunu daha bu süreçte tamamen çözülmüş olacak. Hem Haliç’in daha temiz kalması hem de enerji tasarrufu sağlanmış olacak.” dedi.

Beyoğlu’nun sorunlarını iyi bilen İnan Güney yıllardır bölgenin ve sorunların ihmal edildiğine dikkat çekti. Hizmet götürülmemiş ilçelere ve mahallelere artık ayrım yapılmadan hizmet götürüldüğünü belirtti.

Beyoğlu’nun sorunlarını dile getirmeye ve çalışmalarla ilgili süreçleri takip edeceğini söyleyen İnan Güney, Dolapdere altyapı çalışmasını gerçekleştiren İSKİ’ye ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu’na teşekkür etti.

EN SON HABERLER