18.7 C
İstanbul
Perşembe, Nisan 18, 2024

Lacivert Beyazlılar Yine Kayıp: Kasımpaşa 0-3 Fenerbahçe

Kasımpaşa, Süper Lig’in 16. haftasında evinde Fenerbahçe’ye 3-0 mağlup oldu. Fenerbahçe’nin gollerini 14. ve 45. dakikalarda Thiam, 86. dakikada Ferdi Kadıoğlu attı.
Gazete Beyoğlu – Kasımpaşa’nın kötü gidişi sürüyor. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda Fenerbahçe’yi ağırlayan lacivert beyazlılar, maçtan 3-0 mağlup ayrıldı.
Kasımpaşa, bu maçla birlikte son 4 maçta sadece 1 puan çıkartabildi. Lacivert beyazlılar önümüzdeki hafta Alanyaspor deplasmanına gidecek.

Maçtan Önemli Anlar

8′ Pelkas’ın sağ çaprazdan verdiği pasla buluşan Mame Thiam, bekletmeden sert bir vuruş çıkarttı ancak top üstten auta gitti.

14′ Ceza sahası içinde seken topa gelişine düzgün bir vuruş yapan Thiam, topu ağlarla buluşturup Fenerbahçe’yi öne geçirdi. Thiam, Fenerbahçe ile Süper Lig’de ilk golünü atarken eski takımına attığı golden sonra sevinmedi.

18′ Sinan Gümüş ceza sahasında yerde kaldı ve penaltı bekledi. Hakem Halis Özkahya, pozisyona devam dedi.

36′ Fenerbahçe, Valencia ile topu ağlara gönderdi ancak yardımcı hakemin ofsayt bayrağı havadaydı. Pozisyon, VAR’dan değerlendirilirken karar değişmedi.

45′ Pelkas’ın ara pasına iyi hareketlenen Thiam, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda kendisinin ve takımının ikinci golünü atıp farkı ikiye çıkarttı.

59′ Fenerbahçe, Pelkas ile tehlikeli geldi. Pelkas ile başlayan atağın sonunda Sinan Gümüş’ün şutunu Kasımpaşa kalecisi Ramazan kurtardı.

68′ Yine Pelkas tehlike yarattı! Sağ kanattan hızlı gelişen atakta Valencia içerideki Pelkas’ı gördü, Yunan futbolcunun şutu az farkla yandan dışarı gitti.

73′ Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Enner Valencia savunma arkasına atılan topa hareketlendi ancak Ramazan iyi bir zamanlamayla kalesini terk ederek tehlikeyi önledi.

86′ Kontra atakla rakip alana hızlı gelen Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu, kaleci Ramazan’ın üzerinden yaptığı aşırtma vuruş ile farkı üçe çıkarttı. Ferdi, bu sezon ilk golünü kaydetti.

Maç Özetini İzlemek İçin Tıklayın

Kasımpaşa: Ramazan, Hadadi, Sadiku, Brecka, Hadërgjonaj, Anıl Koç, Doğucan, Carius, Yusuf, Tirpan, Hodzic

Fenerbahçe: Altay, Nazım, Tisserand, Gustavo, Sadık, Ozan, Mert Hakan, Valencia, Pelkas, Sinan, Thiam

EN SON HABERLER