19 C
İstanbul
Çarşamba, Nisan 24, 2024

Örnektepe’ye CHP Tam Kadro Çıktı

CHP Beyoğlu İlçe Başkanlığı çalışma programında bugün Örnektepe Mahallesi vardı. Programa CHP İlçe Başkanı Ali Asker Ekici ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Beyoğlu Belediyesi Meclis Üyesi Erdoğan Horlu, Örnektepe Mahalle Temsilcisi Hüseyin Taşa ve partililerin yanı sıra; CHP Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emre, İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç ve CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem’de programa katıldılar.


İlk Durak Semt Pazarı

Semt pazarını ziyaret eden CHP Heyeti esnafı ve vatandaşı dinledi. Şikayetlerin faturlar ve gıda enflasyonu konusunda yoğunlaştığı dikkat çekti. Pazar ziyareti sonrası sokak çalışması yapıldı ve esnaflar ziyaret edildi. Esnaf sorunlarını dile getirdi.

pazarziyareti

Heyet Hemşehri Dernekleri İle Görüştü

Erzurum Tekman Çağlar Derneği, Erzurum Hınıs Başköy Derneği ve Pir Sultan Abdal Kültür Derneğini ziyaret edildi. Dernek Başkanları ve yöneticileri ile gündeme ilişkin görüşme gerçekleştirildi.

Gür-Fed Ziyaret Edildi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emre ve CHP İlçe Başkanlığı temsilcileri Gürleyik Dernekler Federayonu Başkanı Yasin Kaya ve yönetimi ile bir araya geldi. Görüş alışverişi yapılan toplantının ardından Başkan Yasin Kaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

EN SON HABERLER