10.7 C
İstanbul
Pazartesi, Mayıs 6, 2024

Memleket Partisi Başkanı Muharrem İnce CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e Ziyarette Bulundu

   Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti

GAZETE BEYOĞLU- MEMLEKET Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti.

Özel, memleket meselelerini önümüzdeki süreç içinde temas halinde olma noktasında fikir birliğine vardıklarını söyledi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Genel Başkanı Muharrem İnce, Parti Sözcüsü İpek Özkal Sayan ve beraberindeki heyetle CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti.

İnce’yi kapıda CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel karşıladı.

İnce, basın mensuplarına, “Genel Başkana hayırlı uğurlu olsun ziyaretine geldim” dedi. Görüşme sırasında Özel’e ise CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve Genel Başkan Yardımcıları Deniz Yücel ile Gül Çiftci eşlik etti. İnce ve Özel’in görüşmesi yaklaşık 1 saat sürdü.

Özgür Özel, İnce’ye teşekkür ederek “Görüşmede memleket meselelerini, halkın meselelerini konuştuk ve önümüzdeki süreç içinde diyalog ve temas halinde olma noktasında fikir birliğine vardık.” dedi.

“Dün Anayasa Mahkemesi’nin kararını hiçe sayan bir darbe girişiminin son perdesi oynandı. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Merkez Yönetim Kurulu ve Parti Meclisi toplantımızın özel gündemle toplanacağını duyurmuştuk. Bugün bizden yerel seçimlere yönelik herhangi bir şey duymayacaksınız. Cumhuriyet Halk Partisi’nin toplumsal muhalefetle birlikte bundan sonraki yol haritasını konuşacağız. Önümüzdeki hafta içinde PM’miz yeniden toplanacaktır. Bunu da birinci ağızdan ifade etmiş olayım. Sayın Muharrem İnce’ye nazik ziyaretleri için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

 

EN SON HABERLER