13.2 C
İstanbul
Pazartesi, Nisan 29, 2024

Zeynel Özmen: Yeniden Refah Partisi Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Kimdir?

Zeynel Özmen, Türk siyasi hayatında etkin bir rol oynayan isimlerden biridir. 1973 yılında Frankfurt’ta doğan Özmen, iktisat eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye’nin önde gelen bitki üreticisi ve ithalatçısı olan Veliağagil Süs Bitkileri Tarım ve San. A.Ş.’nde İktisatçı olarak kariyerine başladı.

Çiçek ve bitkilere olan tutkusuyla satış ve pazarlama departmanında çalıştıktan sonra 1996 yılında, Türkiye’de mevsimsel ve teknolojik anlamda üretimi gerçekleştirilemeyen birçok kesme çiçek ve bitki varyetesini Hollanda’dan ithal ederek, Türk çiçek tüketicisi ile tanıştırdı.

Hollanda deneyimiyle kazandığı bilgi birikimini kullanarak 1998 yılında İstanbul’da Marginal Flower firmasını kurdu. Bu süreçte, İtalya, Kenya, Kolombiya, Almanya gibi ülkelerle işbirliği yaparak çiçek tasarımında kullanılabilecek birçok malzeme ve materyal ithal etti. Özellikle Kenya’dan getirdiği ‘’Stabilize Çiçekler’’ ile dünya çiçek sektörünün en önemli buluşlarından biri olan bu ürünleri ülkemize taşıdı.

Siyasi hayatına Yeniden Refah Partisi’nde başlayan Özmen, Beyoğlu Belediye Başkanlığı için aday gösterildi. Ayrıca, Yeniden Refah Partisi il yönetiminde Medya Başkanı olarak da görev yapıyor. 14 Mayıs 2024 tarihinde Yeniden Refah Partisi’nin 2. Bölge milletvekili adayı olarak gösterildi.

Zeynel Özmen, siyasi kariyeri boyunca tecrübe ve başarılarıyla dikkat çeken bir isim olarak ön plana çıkıyor. Beyoğlu Belediye Başkan adayı olarak, şehrin ihtiyaçlarına uygun projeleri ve vizyonuyla seçmenlerin karşısına çıkacak.

EN SON HABERLER