16.8 C
İstanbul
Salı, Mayıs 14, 2024

Barbaros Meydanı ve Bulvarı törenle açıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beşiktaş Belediyesi  tarafından yenilenen Barbaros Meydanı ve Barbaros Bulvarı için açılış töreni düzenlendi

Törende konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu “Hem Beşiktaş’a hem Beşiktaşlıya hem de 16 milyon insana yakışır bir alanı hizmete açıyoruz” dedi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akbolat da “Ekonomik ve ekolojik ömrünü tamamlayan Beşiktaş Barbaros Bulvarı ve Meydanı’nın açılışını gerçekleştirdik. Beşiktaş’ı hak ettiği yere İBB ile birlikte getireceğiz” diye konuştu.

Beşiktaş’ta dün İBB ve Beşiktaş Belediyesi iş birliğiyle yenilenen Barbaros Bulvarı ve Meydan’ındaki açılışa Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve diğer belediyelerin il genel meclis üyeleri katıldı.

Beşiktaş hak ettiği yere gelecek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “hem Beşiktaş’a hem Beşiktaşlıya hem de 16 milyon insana yakışır bir alanı hizmete açıyoruz. Artık İstanbul’un tüm ilçeleri İBB tarafından eşit hizmet almaya başladı. İstanbul’da 2019 yılında fetret devri sona erdi, yatırım ve atılım devri başladı” açıklamalarında bulundu.

 

EN SON HABERLER