13.2 C
İstanbul
Pazar, Nisan 28, 2024

DEM Parti’den CHP’ye Ziyaret

Partilerin yerel seçime ilişkin aday belirleme çalışmaları sürerken, Ankara’da önemli bir ziyaret gerçekleşti. DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti.

GAZETE BEYOĞLUCHP Genel Başkanı Özgür Özel, DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ile CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi.

Özel’e, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve Genel Başkan Yardımcıları eşlik etti. Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantı yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Toplantının ardından  başkan Özel, Hatimoğulları ve Bakırhan ile birlikte ortak basın açıklaması yaptı.

Özel, ziyaret için DEM Parti’ye teşekkür ederek, “Ziyaretimiz partilerin genel merkezleri düzeyinde sürdürülen iletişimin ilk adımlarıdır. Bundan sonraki süreçte de Meclis’te temsil edilen, Meclis’te en çok sandalyesi bulunan üçüncü parti durumunda bulunan DEM Parti ile ilişkilerimizi kamuoyunun önünde açık ve şeffaf bir şekilde sürdürmeyi ve Türkiye meseleleri konusunda görüş alışverişinde bulunmayı sürdüreceğiz.” dedi.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları ise, “Ülkemizde demokratik bir cumhuriyet inşa etmek hepimizin görevidir. 100 yıl boyunca eksik bıraktıklarımızı tamamlamak durumundayız. Yerel seçimlere aynı zamanda kentin kendi dinamikleri üzerinden, kent hizmetleri ve şehir hizmetleri üzerinden değerlendirmek durumundayız.” ifadelerinde bulundu.

Ziyaret fotoğraf çekimiyle son buldu.

EN SON HABERLER